HVORFOR SPORT?

Sport et viktig verktøy som bidrar til å skape positive sosiale endringer for enkelt mennesker og samfunn rundt om i verden. Aktivitet og lek sørger for å skape glede og samhold i hverdagen. For barn og unge som lever i fattigdom er lek svært prissatt og bidrar til å gjøre en aktiv forskjell i deres liv.

Sport motiverer til læring og øker muligheten til å komme seg ut av fattigdommen. Vår sportslige leder Paul Nyang’owo Otieno vokste selv opp i slummen i Nairobi. Sport bidro til å føre han ut av den ekstreme fattigdommen og til den profesjonelle idrettslederen og forskeren han er i dag.

Sammen jobber vi for å samle inn midler til bygging av vårt sportssenter. Der vi skal utvikle programmer som fremmer barns rettighet til aktivitet, lek og læring. 

DSC_0133
DSC_0546
60FCF812-E45A-4C48-BEC9-425CDDDC8EEE_1_105_c
14BE93BC-F026-45A9-802F-55F7BFE4D115_1_105_c


Leder

Paul Nyang’owo Otieno er ansvarlig for utviklingen av vårt sportssenter og leder for våre idrettsbaserte programmer som skal utvikles i nærmere framtid. Han har tatt 7 år høyere utdanning og 18 års internasjonal arbeidserfaring. Han er en anerkjent forsker og strategisk idrettsleder med lang erfaring innen fattigdom og utviklingsarbeid, med sport som verktøy.

Han er fulltid forsker og idrettsleder på Kenyatta universitet i Nairobi.  I tillegg er han trener for FNs fotballag i Nairobi og deltid strategisk utvikler for humanitære organisasjoner.  

Les mer om hans forskning her


Vårt byggeprosjekt

Vi skal bygge og utvikle et sportssenter på organisasjonens tomt i Narok, Kenya. Her skal det driftes prosjekter som motiverer til læring, vektlegger barns helse og bidrar til økt muligheter for Masaibarn. Vi ønsker å skape et inkluderende felleskap som kan bidra til å fremme barns grunnleggende rettigheter og gi Masaibarn en hverdag preget av lek og moro.


ENGASJER DEG

Vi jobber for å skaffe midler til vårt byggeprosjekt, der vi trenger all hjelp vi kan få. Ta kontakt med organisasjonens administrerende direktør Emma Helgesen Sandvik, dersom dere finner vårt arbeid interessant og ønsker å ta del i vårt byggeprosjekt, gi bidrag eller bli samarbeidspartner. Ønsker dere et møte med Paul Otieno vil dette avtales gjennom organisasjonens mail.

E-post: Maraactionaid@gmail.com

Tlf: +47 413 69 040

nb_NONorwegian